Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Under 400 pixels på metabeskrivelse

Mulighed Metabeskrivelse

Beskrivelse

Sider, der har meta-beskrivelser, som er meget kortere end Googles estimerede pixel længdegrænse. Dette er ikke nødvendigvis et problem, men det indikerer, at der måske er plads til at kommunikere fordele, USP'er eller opfordringer til handling.

Sådan kan du fikse det

Opdater din meta-beskrivelse

Det kan være en god idé at opdatere din meta-beskrivelse for at udnytte den tilbageværende plads, så du kan inkludere yderligere fordele, unikke salgsfremmende punkter eller opfordringer til handling for at forbedre gennemklikningsrater (CTR).

Hvordan opdateres en meta-beskrivelse?

For at opdatere din meta-beskrivelse, skal du ændre det indhold, der er inde i <meta name="description" content="Din beskrivelse her"> i din HTML-kode. Du kan inkludere relevante søgeord, fordele ved dit produkt eller din tjeneste, og en stærk opfordring til handling for at opfordre brugere til at klikke på dit link i søgeresultaterne.

Eksempel på en opdateret meta-beskrivelse

<meta name="description" content="Opdag vores unikke produktsortiment, oplev eksklusive fordele og få en gratis gave ved dit første køb. Klik her for at få mere at vide!">

Dette eksempel fremhæver produktsortimentet, giver potentielle kunder en eksklusiv fordel og inkluderer en stærk opfordring til handling ("Klik her!") for at forbedre gennemklikningsraten.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Metabeskrivelse!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket