Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Over 155 tegn i metabeskrivelse

Mulighed Metabeskrivelse

Beskrivelse

Sider, der har meta-beskrivelser over den konfigurerede grænse. Tegn over denne grænse kan blive forkortet i Googles søgeresultater.

Sådan kan du fikse det

Skriv præcise meta-beskrivelser

For at sikre, at vigtige ord ikke bliver afkortet i søgeresultaterne og derfor ikke er synlige for brugere, er det vigtigt at skrive præcise meta-beskrivelser.

Hvordan skriver man en præcis meta-beskrivelse?

En præcis meta-beskrivelse er kort og til punkt og prikke. Den indeholder nøgleinformationen om siden uden overflødige detaljer. Sørg for at inkludere alle relevante søgeord, så siden kan rangeres korrekt i søgeresultaterne.

Eksempel på en præcis meta-beskrivelse

<meta name="description" content="Her finder du de bedste SEO tips og tricks for at forbedre dit website's ranking i søgeresultater. Besøg os for at lære mere.">

Dette er et eksempel på en præcis meta-beskrivelse. Den fortæller brugeren præcis, hvad de kan forvente at finde på siden, og indeholder relevante søgeord ("SEO tips og tricks", "forbedre dit website's ranking").

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Metabeskrivelse!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket