Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Under 70 tegn i meta beskrivelse

Mulighed Metabeskrivelse

Beskrivelse

Sider, der har meta beskrivelser under den konfigurerede grænse. Dette er ikke strengt taget et problem, men en mulighed. Der er yderligere plads til at formidle fordele, unikke salgspunkter eller opfordringer til handling.

Sådan kan du fikse det

Opdater din Meta-beskrivelse

Du bør overveje at opdatere din meta-beskrivelse for at udnytte den resterende plads til at inkludere yderligere fordele, USP'er eller opfordringer til handling for at forbedre klikraten (CTR).

Hvad er en Meta-beskrivelse?

En meta-beskrivelse er en kort resumé af indholdet på din webside. Det er det, der vises i søgeresultaterne under din side titel, og det kan have en stor indflydelse på, om folk vælger at klikke på din side eller ej.

Hvordan opdaterer du din Meta-beskrivelse?

Her er en simpel kode du kan bruge for at opdatere din meta-beskrivelse:

<meta name="description" content="Din beskrivelse her">

Eksempel på korrekt brug:

<meta name="description" content="Opdag vores unikke udvalg af smykker, find den perfekte gave, eller løft dit outfit til det næste niveau. Klik her nu!">

I dette eksempel er meta-beskrivelsen brugt til at inkludere både fordelene (unikt udvalg, perfekte gaver, løfte dit outfit), en USP (unikt udvalg) og en opfordring til handling (Klik her nu).

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Metabeskrivelse!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket