Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Over 985 pixels metabeskrivelse

Mulighed Metabeskrivelse

Beskrivelse

Metabeskrivelser bruges til at give et kort resumé af en websides indhold i søgeresultaterne. Hvis en metabeskrivelse er over 985 pixels, kan det betyde, at hele beskrivelsen ikke vises i søgeresultaterne, da den er for lang. Søgemaskiner som Google viser typisk kun de første 920-930 pixels. En for lang metabeskrivelse kan derfor resultere i, at vigtig information ikke vises for brugeren, hvilket kan påvirke click-through raten.

Sådan kan du fikse det

Skriv præcise meta-beskrivelser

Det er vigtigt at skrive præcise meta-beskrivelser for at sikre, at vigtige ord ikke bliver afkortet i søgeresultaterne, og dermed ikke er synlige for brugere. En stærk, relevant meta-beskrivelse kan drive flere brugere til at klikke på din link i søgeresultaterne.

Sådan skriver du præcise meta-beskrivelser

En effektiv meta-beskrivelse skal være kortfattet og tydelig. Den skal indeholde de vigtigste søgeord og beskrive klart indholdet på din webside. Husk, at din meta-beskrivelse er et vigtigt element i din SEO-strategi, så brug tid på at gøre den så stærk som mulig.

Eksempel på korrekt brug

<meta name="description" content="Dette er en kort og præcis meta-beskrivelse, der indeholder de vigtigste søgeord."/>

I dette eksempel er meta-beskrivelsen "Dette er en kort og præcis meta-beskrivelse, der indeholder de vigtigste søgeord". Denne beskrivelse er præcis, indeholder de vigtigste søgeord og giver brugere en god ide om, hvad websiden handler om.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Metabeskrivelse!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket