Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Duplikat af metabeskrivelse fundet

Mulighed Metabeskrivelse

Beskrivelse

Sider, der har dublerede meta-beskrivelser. Det er virkelig vigtigt at have forskellige og unikke meta-beskrivelser, der formidler fordelene og formålet med hver side. Hvis de er dublerede eller irrelevante, vil de blive ignoreret af søgemaskiner i deres uddrag.

Sådan kan du fikse det

Opdatering af duplikerede meta-beskrivelser

Det er afgørende, at du opdaterer duplikerede meta-beskrivelser efter behov for at sikre, at vigtige sider har en unik og beskrivende titel for både brugere og søgemaskiner. Hvis der er tale om duplikerede sider, bør du rette disse ved at linke til en enkelt udgave og omdirigere eller anvende kanoniske referencer, hvor det er passende.

Hvordan man retter duplikerede sider

Duplikerede sider kan rettes ved at linke til en enkelt version af siden. Dette kan gøres ved at bruge en omdirigering eller ved at bruge kanoniske referencer.

Eksempel på korrekt brug

Lad os sige, at du har to sider med samme indhold, side A og side B. Du vil gerne have, at side A er den "officielle" version. Du kan gøre dette ved at tilføje en kanonisk reference i din HTML kode på side B, som linker til side A.

<link rel="canonical" href="http://eksempel.dk/sideA" />

Ved at gøre dette fortæller du søgemaskiner, at side A er den foretrukne version, og eventuelle duplikerede sider skal ikke indekseres.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Metabeskrivelse!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket