Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Sider der mangler X-Default Hreflang

Advarsel Hreflang

Beskrivelse

URL'er mangler en x-default hreflang attribut. Dette er valgfrit, og ikke nødvendigvis et problem.

Sådan kan du fikse det

Overvej at tilføje en fallback-side for sprog, der ikke matcher

Fallback-sider er en nødvendighed, især i tilfælde af sprog-/landevalg eller på hjemmesider, der automatisk omdirigerer. Dette kan være en god løsning, hvis din hjemmeside understøtter flere sprog, men brugeren forsøger at tilgå siden i et sprog, der ikke understøttes.

Hvad er en fallback-side?

En fallback-side er en standard side, der vises, når brugeren forsøger at tilgå din side i et sprog, der ikke understøttes. Den vil typisk være på et internationalt sprog som engelsk, så de fleste brugere vil kunne forstå indholdet.

Hvordan opretter du en fallback-side?

For at tilføje en fallback-side i tilfælde af et sprog, der ikke matcher, kan du bruge følgende kode som et script på din hjemmeside:

<script> var userLang = navigator.language || navigator.userLanguage; if (userLang !== "da-DK" && userLang !== "en-GB") { window.location.href = "/fallback"; } </script>

I ovenstående kode, vil brugeren blive omdirigeret til fallback-siden, hvis brugerens sprog ikke er dansk ("da-DK") eller engelsk ("en-GB"). Vær opmærksom på, at dette kun er et grundlæggende eksempel. Du bør tilpasse koden efter dine behov og teste det grundigt, før du implementerer det i produktion.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Hreflang!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket