Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Manglende returlinks

Problem Hreflang

Beskrivelse

URL'er med manglende retur-links (eller 'retur-tags' i Google Search Console) til dem, fra deres alternative sider. Hreflang er gensidig, så alle alternative versioner skal bekræfte forholdet. Når side X linker til side Y ved hjælp af hreflang for at specificere den som sin alternative side, skal side Y have et retur-link. Ingen retur-links betyder, at hreflang-annoteringer kan blive ignoreret eller ikke fortolket korrekt. 

Sådan kan du fikse det

Tjek sider for hreflang-annotationer

Det er vigtigt at du sikrer, at dine alternative sider inkluderer hreflang-annotationer til URL'er, som mangler gensidige links. Dette vil bekræfte, at de udgør et 'sæt' af alternative sider.

Hvordan gør jeg dette?

For at implementere dette, skal du simpelthen tilføje hreflang-annotationer til de relevante URLs.

Disse annotationer angiver sproget og det geografiske målområde for en bestemt side, hvilket hjælper søgemaskinerne med at forstå, hvilken version af dit websted der skal vises til forskellige brugere baseret på deres sprog og beliggenhed.

Eksempel på korrekt brug

<link rel="alternate" hreflang="da" href="http://eksempel.dk/"> <link rel="alternate" hreflang="en" href="http://example.com/">

I dette eksempel er der to sider - en dansk og en engelsk. hreflang-annotationerne indikerer hvilken sprogversion hver URL repræsenterer. Dette hjælper søgemaskiner med at forstå, at disse er alternative versioner af det samme indhold, og det sikrer, at de vises korrekt til brugere baseret på deres sprog og placering.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Hreflang!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket