Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Mangler selvreference på Hreflang

Advarsel Hreflang

Beskrivelse

URL'er mangler deres egen selvrefererende rel="alternate" hreflang annotation. Det var tidligere et krav at have en selvrefererende hreflang, men Google har opdateret deres vejledning til at sige, at dette er valgfrit. Det er dog god praksis og ofte nemmere at inkludere en selvrefererende attribut.

Sådan kan du fikse det

Tilføjning af selvrefererende rel="alternate" hreflang annotation

Det er stadig bedste praksis ifølge Googles dokumentation, at tilføje en selvrefererende rel="alternate" hreflang annotation. Denne metode hjælper Google med at forstå, hvilket sprog du bruger på dine websider. Dette kan booste dit websites SEO.

Hvordan tilføjer man en selvrefererende rel="alternate" hreflang annotation?

Du kan tilføje en selvrefererende rel="alternate" hreflang annotation ved at inkludere den i head tagget på din side. Annotationen skal angive sproget og eventuelt territoriet for den pågældende side.

Eksempel på korrekt brug:

<head> <link rel="alternate" hreflang="da" href="http://eksempel.dk/din-side/" /> </head>

I ovenstående eksempel, er "da" sprogkoden for dansk og "http://eksempel.dk/din-side/" er URL'en til den side, annotationen er sat på.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Hreflang!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket