Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Hreflang uden canonical tags

Problem Hreflang

Beskrivelse

URL'er der ikke bruger den kanoniske URL på siden i sin egen hreflang-annotation. Hreflang bør kun inkludere kanoniske versioner af URL'er.

Sådan kan du fikse det

Opdater hreflang-annoteringer til kun at inkludere kanoniske versioner af URLs

For at sikre et optimalt SEO-resultat er det vigtigt, at du opdaterer dine hreflang-annoteringer, så de kun indeholder de kanoniske versioner af dine URLs. Annoteringerne bør ikke inkludere links, der er kanoniseret til andre URLs.

Hvad er hreflang-annoteringer?

Hreflang-annoteringer er et signal, du kan sende til søgemaskiner for at hjælpe dem med at forstå, hvilket sprog du bruger på en specifik side på dit websted. Dette er særligt vigtigt for websites, som har indhold på flere sprog.

Hvad er kanoniske URLs?

Kanoniske URLs er de "foretrukne" versioner af en side. Hvis din side kan tilgås via flere URLs, kan du bruge en kanonisk URL til at fortælle søgemaskiner, hvilken version de skal tage i betragtning ved indeksering.

Hvorfor bør man ikke inkludere kanoniserede URLs?

Når du inkluderer kanoniserede URLs i dine hreflang-annoteringer, kan det føre til forvirring for søgemaskiner. Det kan forhindre dem i korrekt at indeksere dine sider og påvirke dit SEO-resultat negativt.

Eksempel på korrekt brug

<link rel="canonical" href="http://ditwebsite.dk/" />
<link rel="alternate" hreflang="en-us" href="http://ditwebsite.dk/en/" />

I ovenstående eksempel er den kanoniske URL http://ditwebsite.dk/. Den engelsksprogede version af webstedet er tilgængelig på http://ditwebsite.dk/en/, hvilket er angivet med hreflang-annoteringen.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Hreflang!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket