Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Nofollow meta-tags fundet

Advarsel Mappestruktur

Beskrivelse

URL'er, der indeholder en 'nofollow' direktiv i enten en robot meta-tag eller X-Robots-Tag i HTTP-headeren. Dette er et 'hint', der fortæller søgemaskinerne ikke at følge nogen links på siden til crawling. Dette bruges generelt ved en fejltagelse i kombination med 'noindex', når der ikke er behov for at inkludere denne direktiv, da det stopper 'PageRank' fra at blive videregivet. 

Sådan kan du fikse det

Grundig gennemgang af URLs med 'nofollow'

Du bør gennemgå URLs markeret med 'nofollow' omhyggeligt for at sikre, at links ikke bør crawles og PageRank ikke bør videregives. Hvis du vil have, at udgående links skal crawles og PageRank skal videregives, skal du fjerne 'nofollow' direktivet.

Hvordan man håndterer 'nofollow' direktiver

'Nofollow' direktivet fortæller søgemaskinerne, at de ikke skal følge eller tage hensyn til et bestemt link. Dette kan være nyttigt, hvis du ikke ønsker at associere dit websted med det websted, du linker til, eller hvis du ikke vil have, at din PageRank skal påvirkes af det linkede websted.

Eksempel på korrekt brug

<a href="http://eksempel.dk" rel="nofollow">Dette er et eksempel</a>

I ovenstående eksempel instruerer 'nofollow' direktivet søgemaskinerne om ikke at følge linket til example.com. Hvis du fjerner 'nofollow' direktivet, vil søgemaskinerne følge linket, og din PageRank kan potentielt blive påvirket.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Mappestruktur!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket