Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Hreflang tags uden kanoniske retur links

Problem Hreflang

Beskrivelse

Hreflang tags uden kanoniske retur links refererer til en fejl, hvor en side angiver en alternativ sprogversion med hreflang-tags, men den alternative side har ikke en kanonisk retur link tilbage til den originale side. Dette kan skabe forvirring for søgemaskiner og påvirke hjemmesidens SEO negativt, da det skaber uoverensstemmelse i signalerne om sidens sprogversioner.

Sådan kan du fikse det

Opdater hreflang-annotationer til kun at indeholde kanoniske versioner af URL'er

For at opnå korrekt implementering af hreflang-annotationer, er det vigtigt at disse kun indeholder de kanoniske versioner af URL'erne på dit websted. Det betyder, at du bør undgå at inkludere links, som er kanoniseret til andre URL'er.

Hvad er kanoniske URL'er?

En kanonisk URL er den "autoritative" version af en side på dit websted, som du vil have søgemaskiner til at indeksere og rangere. Hvis dit websted har identisk eller meget lignende indhold tilgængeligt under flere URL'er, hjælper en kanonisk URL søgemaskinerne med at forstå, hvilken version der er mest relevant.

Eksempel på korrekt brug

Her er et eksempel på, hvordan du korrekt kan anvende hreflang og kanoniske URL'er sammen:

<link rel="canonical" href="http://ditwebsite.dk/produkt/" />
<link rel="alternate" hreflang="en" href="http://ditwebsite.dk/en/product/" />
<link rel="alternate" hreflang="da" href="http://ditwebsite.dk/da/produkt/" />

I dette eksempel er "http://ditwebsite.dk/produkt/" den kanoniske URL, og de andre URL'er er alternative versioner af samme side på forskellige sprog. Bemærk at kun de kanoniske URL'er er inkluderet i hreflang-annotationerne.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Hreflang!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket