Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Manglende X-Frame-Options header

Advarsel Sikkerhed

Beskrivelse

URL'er mangler en X-Frame-Options respons header med en 'DENY' eller 'SAMEORIGIN' værdi. Dette instruerer browseren til ikke at gengive en side inden for en ramme, iframe, embed eller objekt. Dette hjælper med at undgå 'clickjacking' angreb, hvor dit indhold vises på en anden webside, der er kontrolleret af en angriber.

Sådan kan du fikse det

Sikring af hjemmesider mod sikkerhedsproblemer

En effektiv metode til at minimere sikkerhedstrusler er ved at forsyne X-Frame-Options-responsheaderen med værdien 'DENY' eller 'SAMEORIGIN'. Dette forhindrer, at dit webindhold bliver indlejret i et iframe-element på en anden hjemmeside, hvilket kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

Hvad er X-Frame-Options?

X-Frame-Options er en HTTP-responsheader, der bruges til at angive, om en browser må indlejre et bestemt webindhold i en frame, iframe eller et objekt. Dette er et vigtigt værktøj til at forhindre 'clickjacking' angreb, hvor onde aktører kan lure brugere til at klikke på usynlige eller forklædte elementer på en hjemmeside.

Brug af 'DENY' og 'SAMEORIGIN'

'DENY'-indstillingen forhindrer alle domæner i at indramme indholdet af din side. På den anden side tillader 'SAMEORIGIN'-indstillingen kun indramning af indholdet af din side, hvis forespørgslen kommer fra samme domæne som svaret.

Eksempel på korrekt brug

<meta http-equiv="X-Frame-Options" content="DENY">

I ovenstående eksempel vil browseren nægte at indlejre indholdet af denne side i en frame eller iframe, uanset hvilket domæne forespørgslen kommer fra.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Sikkerhed!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket