Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Sider uden sidetitler

Problem Sidetitler

Beskrivelse

Sider, der mangler et sidetitel-element, hvor indholdet er tomt, eller har et mellemrum. Sidetitler læses og bruges både af brugere og søgemaskiner for at forstå, hvad en side handler om. De er vigtige for SEO, da sidetitler bruges i rangeringer, og afgørende for brugeroplevelsen, da de vises i browsere, søgemaskineresultater og på sociale netværk.

Sådan kan du fikse det

Hvordan skriver man præcise, beskrivende og unikke sideløber på hver indekserbar URL?

Det er afgørende for at hjælpe brugerne og give søgemaskiner mulighed for at score og rangere siden for relevante søgeforespørgsler. Dette gør du ved at skrive præcise, beskrivende og unikke sideløber på hver indekserbar URL.

Hvad er en præcis, beskrivende og unik sidetitel?

En præcis, beskrivende og unik sidetitel skulle være en præcis beskrivelse af en sides indhold på få ord. Den skulle være unik for hver side på dit websted for at undgå duplikering. Denne titel vises i søgemaskinernes søgeresultater og bør være indbydende og relevant for brugerne for at trække dem ind på din side.

Eksempel på korrekt brug:

<title>Køb Friske Blomster Online | Din Blomsterbutik</title>

I dette eksempel er sidetitlen præcis og beskrivende ("Køb Friske Blomster Online") og unik for denne specifikke side på webstedet. Den indeholder også virksomhedens navn ("Din Blomsterbutik"), hvilket er en god praksis for at styrke dit brand.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Sidetitler!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket