Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Noindex meta-tags fundet

Advarsel Mappestruktur

Beskrivelse

URL'er, der indeholder en 'noindex' direktiv i enten en robots meta tag eller X-Robots-Tag i HTTP headeren. Dette instruerer søgemaskinerne til ikke at indeksere siden. Siden vil stadig blive gennemsøgt (for at se direktivet), men den vil derefter blive fjernet fra indekset.

Sådan kan du fikse det

Gennemgå URLs med 'noindex' omhyggeligt

Det er vigtigt at gennemgå URLs med en 'noindex' omhyggeligt for at sikre, at de er korrekte og ikke burde indekseres. Hvis disse sider skal indekseres, skal 'noindex'-direktivet fjernes.

Hvordan fjernes 'noindex' direktivet?

Hvis en side skal indekseres, skal du fjerne 'noindex' direktivet. Dette gøres typisk i sidekodens meta tag sektion. Her er et eksempel:

<head>
<meta name="robots" content="noindex">
</head>

I ovenstående kode er 'noindex' aktivt, hvilket betyder at søgemaskiner ikke vil indeksere denne side. For at tillade indeksering skal du simpelthen fjerne denne linje fra din sidekode.

Korrekt brug af 'noindex'

Det er vigtigt at bemærke, at 'noindex' skal anvendes korrekt. Hvis du ikke ønsker at en specifik side indekseres af søgemaskiner, kan du aktivere 'noindex' i sidens meta tag som vist ovenfor. Men hvis du ønsker at siden skal kunne findes via søgemaskiner, skal du sikre dig at 'noindex' ikke er aktivt for den side.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Mappestruktur!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket