Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Sider uden interne udgående links

Advarsel Links

Beskrivelse

Dette refererer til hjemmeside-sider, der ikke har nogen interne udgående links. Interne udgående links er links, der forbinder en side på din hjemmeside til en anden side på samme hjemmeside. Disse links er vigtige for brugerens navigation og kan også forbedre SEO (Search Engine Optimization) ved at hjælpe søgemaskiner med at forstå strukturen og indholdet på din hjemmeside. Mangler sådanne links, kan det hindre brugernes evne til at navigere rundt på din hjemmeside og søgemaskiners evne til korrekt at indeksere dine sider.

Sådan kan du fikse det

Gennemgå dine websider for links i rå eller gengivet HTML

Det er vigtigt at sikre, at der er links til stede i både den rå og den gengivne HTML på dine sider. Hvis links kun findes i den gengivne HTML, kan det være nødvendigt at skifte til JavaScript-renderingsmode.

Tag højde for Google's evne til at gengive sider

Google er i stand til at gengive sider og se links, der kun findes på klientsiden. Men det er værd at overveje at inkludere vigtige links på serversiden i den rå HTML. Dette kan forbedre din side's synlighed og søgemaskineoptimering.

<a href="https://ditdomæne.dk/vigtigside">Link til vigtig side</a>

Link til andre interne sider på sider uden interne links

For sider, der simpelthen ikke linker til nogen andre interne sider, kan det være en god idé at overveje at linke til andre sider. Dette kan hjælpe brugere med at fortsætte deres rejse på dit websted og videresende PageRank.

<a href="/internside">Fortsæt din rejse her</a>

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Links!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket