Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Duplikater fundet i sidenavne

Mulighed Sidetitler

Beskrivelse

Sider, der har duplikerede sidetitler. Det er virkelig vigtigt at have forskellige og unikke sidetitler for hver side. Hvis hver side har den samme sidetitel, kan det gøre det mere udfordrende for både brugere og søgemaskiner at skelne en side fra en anden.

Sådan kan du fikse det

Opdatering af duplikerede sidetitler

Det er vigtigt at opdatere duplikerede sidetitler efter behov, så hver side indeholder en unik og beskrivende titel for både brugere og søgemaskiner. Hvis der er tale om dublerede sider, skal det løses ved at linke til én enkelt version, og derefter omstille eller bruge kanoniske links, hvor det er passende.

Hvordan opdaterer du duplikerede sidetitler?

For at opdatere duplikerede sidetitler, skal du først identificere de sider, der har duplikerede titler. Dette kan gøres ved hjælp af forskellige SEO-værktøjer, som kan finde duplikerede sidetitler på din hjemmeside. Når du har identificeret de sider, der har duplikerede titler, skal du opdatere hver titel, så den er unik og beskrivende for det indhold, der findes på siden.

Eksempel på opdatering af duplikerede sidetitler

<head> <title>Din unikke og beskrivende sidetitel her</title> </head>

Sådan retter du dublerede sider

Hvis der findes dublerede sider på din hjemmeside, skal disse rettes ved at linke til én enkelt version af siden. Dette kan gøres ved at etablere en 301-omdirigering fra de dublerede sider til den primære version af siden, eller ved hjælp af et kanonisk link, der angiver, hvilken version af siden der er den "officielle".

Eksempel på korrektion af duplikerede sider

<link rel="canonical" href="http://www.ditdomæne.dk/din-primære-side" />

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Sidetitler!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket