Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Over 60 tegn i sidetitel

Mulighed Sidetitler

Beskrivelse

Sider, der har sidetitler, der overstiger den konfigurerede grænse. Tegn over denne grænse kan blive forkortet i Googles søgeresultater og har mindre vægt i scoringen.

Sådan kan du fikse det

Skriv præcise sidetitler

For at sikre, at vigtige ord ikke bliver forkortet i søgeresultaterne, ikke er synlige for brugerne og potentielt vægtes mindre i scoringen, er det vigtigt at skrive præcise sidetitler.

Hvordan man skriver præcise sidetitler

Sidetitler skal være klare og præcise. De skal indeholde nøgleord eller sætninger, der beskriver indholdet på siden præcist. Dette vil hjælpe søgemaskiner til at forstå, hvad din side handler om, og vil gøre det nemmere for brugerne at finde din side, når de søger efter bestemte emner.

Eksempel på korrekt brug

<head> <title>Guide til SEO-optimering: Præcise sidetitler</title> </head>

I eksemplet ovenfor er sidetitlen "Guide til SEO-optimering: Skriv præcise sidetitler". Denne titel er præcis og fortæller brugerne præcis, hvad de kan forvente at finde på siden. Det hjælper også søgemaskinerne med at forstå, hvad siden handler om.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Sidetitler!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket