Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Duplikat fundet i H2

Mulighed H2

Beskrivelse

"Duplikat fundet i H2" refererer til en situation, hvor det samme indhold eller de samme ord er blevet brugt i H2 (Heading 2) tags på samme side eller på tværs af forskellige sider på en hjemmeside. Google og andre søgemaskiner kan se dette som et tegn på lavkvalitetsindhold, hvilket kan påvirke hjemmesidens SEO-rangering negativt. Det er bedst at sørge for, at alle overskrifter, herunder H2, er unikke og præcist beskriver indholdet på siden.

Sådan kan du fikse det

Opdater dublerede <h2> efter behov

Dette er for at sikre, at vigtige sider indeholder en unik og beskrivende <h2> for både brugere og søgemaskiner. Hvis der er tale om dubleterede sider, så ret dem ved at linke til en enkelt version, og omdiriger eller brug kanoniske tags hvor det er passende.

Eksempel på korrekt brug

<h2>Unik overskrift for Siden</h2>
<p>Dette er indholdet af din side, som er unikt og beskrivende.</p>

Hvad gør ovenstående kode?

Ovenstående kode sikrer, at din side indeholder en unik <h2> overskrift. Den indeholder også et kanonisk tag, som fortæller søgemaskiner, at denne side er den "officielle" version af indholdet, selv hvis det findes på flere URLs. Dette forhindrer søgemaskiner i at se dine indhold som dubleret, hvilket kan skade din SEO.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til H2!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket