Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Interne udgående links uden ankertekst

Mulighed Links

Beskrivelse

Dette henviser til fejlen, hvor interne links på en hjemmeside, der fører til andre sider på samme hjemmeside, ikke har nogen ankertekst. Ankerteksten er den synlige, klikbare tekst i et hyperlink. Uden ankertekst er det svært for både brugere og søgemaskiner at forstå, hvad indholdet på den linkede side handler om. Denne fejl kan føre til dårlig brugeroplevelse og lavere søgemaskine rangeringer.

Sådan kan du fikse det

Gennemgå de manglende ankertekst udlinks

Det er vigtigt at gennemgå alle de manglende ankertekst udlinks på dit website. Både brugere og søgemaskiner kan drage nytte af nyttige og beskrivende ankertekster. Disse hjælper dem med at forstå, hvad de kan forvente, når de klikker på et link.

Hvordan du inkluderer nyttige og beskrivende ankertekster

Det er altid en god idé at bruge præcise og beskrivende ankertekster. De skal indeholde nøgleord, der er relevante for destinationsiden, og de skal være meningsfulde for læseren. Undgå at bruge vage formuleringer som "klik her" eller "læs mere". I stedet skal du forsøge at give en kort beskrivelse af det, linket fører til.

Eksempel på korrekt brug

Lad os sige, at du har en blogpost om SEO teknikker og du vil linke til en anden side på dit website, der handler om søgeordsanalyse. Her er et eksempel på, hvordan du kan gøre det:

<a href="www.ditwebsite.dk/søgeordsanalyse">Lær mere om søgeordsanalyse</a>

Dette er langt mere beskrivende og hjælpsomt for både brugere og søgemaskiner end et simpelt "Klik her".

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Links!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket