Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Intern blokering af Robots.txt

Advarsel Responskoder

Beskrivelse

Intern blokering af Robots.txt refererer til en fejl, hvor webstedets robots.txt fil blokerer søgemaskiner fra at indeksere bestemte dele af hjemmesiden. Dette kan betyde, at vigtige sider ikke bliver indekseret og dermed ikke vises i søgeresultaterne, hvilket kan have en negativ indflydelse på hjemmesidens synlighed og SEO-rangering.

Sådan kan du fikse det

Gennemgå URL'er for at sikre, at de skal blokeres

Det er vigtigt at sikre, at de rigtige URL'er er blokeret på dit website. Hvis der ikke er korrekt adgang til bestemte URL'er, skal du opdatere din robots.txt-fil, så de kan gennemgås af søgemaskiner. Du skal også overveje, om der skal linkes internt til disse URL'er, og fjerne de links, der ikke er passende.

Opdatering af robots.txt

Robots.txt er en fil, der fortæller søgemaskiner, hvilke dele af dit website de kan eller ikke kan anmode om. Hvis du opdager, at bestemte URL'er er forkert blokeret, skal du opdatere denne fil for at gøre dem tilgængelige. Her er et eksempel på, hvordan du kan gøre det:

User-agent: * Disallow: /undesired-url

I dette eksempel vil alle crawlers blive fortalt, at de ikke må få adgang til '/undesired-url'. Hvis du ønsker at tillade adgang til denne URL, skal du bare fjerne linjen fra din robots.txt-fil.

Intern linkning

Intern linkning er også en væsentlig faktor at tage højde for. Hvis der er interne links til URL'er, som du ikke ønsker at have indekseret, skal disse links fjernes. Ligeledes skal du sørge for, at der er interne links til de sider, du vil have indekseret.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Responskoder!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket