Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Ekstern klientfejl (4xx)

Advarsel Responskoder

Beskrivelse

Ekstern klientfejl (4xx) refererer til en gruppe af statuskoder i HTTP-protokollen, der indikerer, at en fejl er opstået på grund af klientens anmodning. Disse fejl kan for eksempel være, at den anmodede side ikke kan findes (404), at autorisation er påkrævet for at få adgang til siden (401) eller at den anmodede ressource er blevet flyttet permanent (301). Disse er tekniske problemer, der kan påvirke en hjemmesides SEO-rangering og brugeroplevelse negativt.

Sådan kan du fikse det

Korrekte links på dit website

Alle links på et website bør ideelt set føre til '200 OK' URLs. Fejl, såsom 404 brudte links, bør blive opdateret så brugerne bliver ledt til den korrekte URL, eller fjernet helt. En 403 forbudt fejl opstår, når en webserver nægter adgang til SEO Spider's anmodning. Denne fejl kan ofte løses ved at skifte bruger-agenten til Chrome via 'Config > User-Agent'.

At løse 403 forbudt fejl

Hvis de kan ses i en browser, er det ofte ikke et problem. Her er en simpel guide til hvordan du retter en 403 forbudt fejl:

Skift til Chrome bruger-agenten

Config > User-Agent > Chrome

Med ovenstående kode kan du skifte brugeragenten til Chrome, hvilket som regel løser problemet.

Det er vigtigt, at du opdaterer eller fjerner fejlende links på dit website. Dette sikrer en god brugeroplevelse og hjælper med at forbedre dit websites placering i søgeresultaterne.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Responskoder!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket