Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Intern omdirigering (3xx)

Advarsel Responskoder

Beskrivelse

Dette refererer til en fejl hvor en side på en hjemmeside automatisk omdirigerer brugeren til en anden side på den samme hjemmeside ved brug af 3xx HTTP statuskoder. Selvom nogle omdirigeringer er nødvendige, kan for mange interne omdirigeringer føre til et svagt brugeroplevelse og potentielt skade søgemaskineoptimering (SEO) ved at komplicere søgemaskinens forsøg på at indeksere webstedet korrekt.

Sådan kan du fikse det

Intern linking til kanoniske URLs

I den ideelle situation ville alle interne links være til kanoniske URLs, og undgå at linke til URLs, der omdirigerer. Dette reducerer ventetiden for omdirigeringshops for brugere og øger effektiviteten for søgemaskiner.

Undgå redirects

Når du laver intern linking, prøv at undgå links, der fører til en redirect. Dette er ikke kun vigtigt for din sites brugervenlighed, men også for søgemaskinens evne til effektivt at indeksere dit site.

Eksempel på korrekt brug

<a href="https://www.ditwebsite.dk/kanonisk-url">Link til kanonisk URL</a>

I ovenstående kode har vi et eksempel på et internt link, der fører direkte til den ønskede side, uden at brugeren eller søgemaskinen behøver at gå gennem en redirect. Dette er den mest effektive måde at strukturere dine interne links på, både for brugere og søgemaskiner.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Responskoder!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket