Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Forkert Indholdstype angivet

Advarsel Sikkerhed

Beskrivelse

Dette indikerer eventuelle webadresser (URLs), hvor den faktiske indholdstype ikke stemmer overens med indholdstypen angivet i overskriften. Det identificerer også eventuelle ugyldige MIME-typer, der er brugt. Når X-Content-Type-Options: nosniff svaroverskriften er indstillet af serveren, er dette især vigtigt, da browsere er afhængige af indholdstypeoverskriften for korrekt at behandle siden. Dette kan medføre, at HTML-websteder downloades i stedet for at blive vist, når de betjenes med en MIME-type, der er forskellig fra text/html, for eksempel.

Sådan kan du fikse det

Angiv korrekt MIME-type i indholdstype-headert.

Problem

Nogle gange kan man støde på URL'er, der har en ukorrekt eller manglende MIME-type angivet i deres indholdstype-header. Dette kan føre til fejl i visning og behandling af indholdet.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at indstille en nøjagtig MIME-type i indholdstype-headeren. Dette vil sikre, at serveren præsentere det rette indhold til browseren og browseren vil derefter vide, hvordan indholdet skal behandles korrekt.

Indstilling af MIME-Type

Du kan indstille MIME-typen ved at følge disse trin:

  1. Inkluder 'Content-Type' headeren i din serveresponse.
  2. Angiv den korrekte MIME-type for det bestemte indhold, du serverer.

Her er et eksempel på, hvordan dette kan gøres:

<?php
header("Content-Type: application/pdf");
?>

Ved at følge disse trin sikrer du, at din server altid præsenterer den korrekte MIME-type for det givne indhold og dermed forhindrer eventuelle fejl i visning og behandling af dette indhold.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Sikkerhed!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket