Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Alt-tekst over 100 tegn på billeder

Mulighed Billeder

Beskrivelse

Billeder, der har en instans af alt tekst over en tærskel af tegn i længden. Dette er ikke strengt set et problem, dog bør billede alt tekst være kortfattet og beskrivende. Det bør ikke bruges til at proppe en masse nøgleord eller afsnit med tekst ind på en side.

Sådan kan du fikse det

Skriv kortfattet alt tekst der er beskrivende

Hvad er alt tekst?

Alt tekst (alternativ tekst) er en skriftlig beskrivelse, der er knyttet til et billede på en hjemmeside. Det hjælper søgemaskiner og personer med synsproblemer til bedre at forstå billedets indhold.

Hvordan skriver man en god alt tekst?

En god alt tekst skal være kort, præcis og relevant i forhold til billedet. Det skal beskrive indholdet af billedet, men uden at være fyldt med nøgleord. Målet er at gøre det lettere for søgemaskiner og brugere med synsproblemer at forstå billedets kontekst og relevans.

Eksempel på korrekt brug

<img src="hund.jpg" alt="En brun hund leger i parken">

I ovenstående eksempel er "En brun hund leger i parken" alt teksten. Denne tekst gør det klart for søgemaskiner og personer med synsproblemer, at billedet viser en brun hund, der leger i en park.

Undgå nøgleord stuffing

Nøgleord stuffing refererer til praksis med at overbelaste et billede med nøgleord i et forsøg på at manipulere en hjemmesides placering i Google søgemaskinens resultater. Dette er imod Googles retningslinjer og kan resultere i en straf. Det er derfor bedst at bruge relevante nøgleord, men at anvende dem naturligt, som i det ovenstående eksempel.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Billeder!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket