Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Manglende Content-Security-Policy header

Advarsel Sikkerhed

Beskrivelse

Content-Security-Policy (CSP) er en HTTP-header, der hjælper med at forebygge angreb på websider, herunder Cross-site Scripting (XSS) og datatyveri. Hvis en hjemmeside mangler en CSP-header, betyder det, at den er mere sårbar over for sådanne angreb, da den ikke angiver de kilder, hvorfra en webbrowser bør tillade indlæsning af indhold.

Sådan kan du fikse det

Indstil Content-Security-Policy respons header på alle sider

Cross-Site Scripting (XSS) og datainjektionsangreb

Det er afgørende for din webapplikations sikkerhed at indstille en streng Content-Security-Policy (CSP) respons header på alle sider. Dette kan hjælpe med at afbøde risikoen for cross-site scripting (XSS) og datainjektionsangreb.

Sådan gør du:

For at indstille CSP-headers skal du bruge HTTP-headeren 'Content-Security-Policy'. Dette fortæller browseren, hvilke eksterne ressourcer der kan indlæses på websiden.

Her er et eksempel på, hvordan CSP kan bruges til at tillade indlæsning af scripts kun fra det aktuelle domæne:

<meta http-equiv="Content-Security-Policy" content="script-src 'self'>

Ved at indstille denne politik, vil du begrænse muligheden for, at angribere kan injicere skadelige scripts på din webside.

Vær opmærksom på, at en streng CSP-adfærd kan forårsage problemer på din webside, hvis du forsøger at indlæse ressourcer fra eksterne domæner. Derfor skal du sikre dig, at du tester din CSP konfiguration grundigt, inden du anvender den på dit live site.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Sikkerhed!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket