Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Duplikat fundet i H1

Mulighed H1

Beskrivelse

"Duplikat fundet i H1" betyder, at der er fundet identiske H1-tags på forskellige sider af hjemmesiden. H1-tagget bruges til at angive hovedoverskriften på en webside, og det skal være unikt for hver side for at hjælpe søgemaskiner med at forstå indholdet på siden. Når det er duplikeret, kan det forvirre søgemaskiner og potentielt skade hjemmesidens SEO-rangering.

Sådan kan du fikse det

Opdatering af duplikerede <h1> tagger

Det er vigtigt at sikre, at dine vigtige sider indeholder en unik og beskrivende <h1> for både brugere og søgemaskiner. Hvis du har flere sider med identiske <h1> tagger, skal disse opdateres for at undgå duplikation. Hvis disse sider er duplikater, skal disse rettes ved at linke til en enkelt version og omdirigere eller bruge kanoniske links, hvor det er passende.

Sådan opdaterer du <h1> tagger

For at opdatere dine <h1> tagger skal du først finde alle sider med identiske <h1> tagger. Dette kan du gøre ved hjælp af et værktøj som Screaming Frog eller SEMRush. Når du har fundet de pågældende sider, skal du ændre hver <h1> til noget unikt, der beskriver sidens indhold.

Eksempel på korrekt brug

<h1>Din Unikke Titel</h1>

Hvordan du håndterer duplikerede sider

Hvis du har duplikerede sider, skal du rette disse ved at linke til en enkelt version af siden. Du kan gøre dette ved hjælp af omdirigeringer eller kanoniske links.

Eksempel på korrekt brug

<link rel="canonical" href="http://eksempel.dk/din-side/" />

Ved at bruge den kanoniske link tag, fortæller du søgemaskinerne, at denne side er den foretrukne version til at vise i søgeresultaterne. Dette hjælper med at undgå duplikat indholdsproblemer og forbedrer din SEO.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til H1!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket