Artikler udgivet: 2.529

Ord skrevet: 1.355.544

Las os starte en uforpligtende samtale

Sidenavigations URL ikke fundet i link

Problem Sidenavigation

Beskrivelse

URL'er, der befinder sig i enten, eller begge, rel="next" og rel="prev" attributterne på siden, findes ikke som et hyperlink i et HTML-anker element på selve siden. Sider med paginering bør være linket til med almindelige links for at tillade brugere at klikke og navigere til den næste side i serien. De tillader også Google at kravle fra side til side, og PageRank til at flyde mellem siderne i serien.

Sådan kan du fikse det

Sørg for at paginerede URL'er er linket til inden for tags

For at sikre, at dine paginerede URL'er kan kravles og indekseres, og for at de kan overføre PageRank til eventuelle URL'er, de linker til, skal du linke dem inden for tags. Dette vil tillade søgemaskinerne at "se" og forstå alle dine underlige, hvilket i sidste ende vil forbedre din hjemmesides SEO.

Eksempel på korrekt brug

<a href="http://din-hjemmeside.dk/side2">Næste side</a>

I det ovenstående eksempel er URL'en til side 2 på din hjemmeside indkapslet inden for et tag. Dette betyder, at søgemaskiner vil kunne finde og indeksere denne side, hvilket hjælper med at forbedre din hjemmesides samlede synlighed i søgeresultaterne.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Sidenavigation!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket