Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

Mangler canonical tag

Advarsel Canonicals

Beskrivelse

Sider, der ikke har en kanonisk URL til stede enten som et link-element eller via HTTP-header. Hvis en side ikke angiver en kanonisk URL, vil Google identificere, hvad de mener er den bedste version eller URL. Dette kan føre til uberegnelig placering, når der findes flere versioner, og derfor bør alle URL'er generelt angive en kanonisk version.

Sådan kan du fikse det

Angiv en kanonisk URL for hver side

For at undgå eventuel uforudsigelighed i rangeringen, hvis der findes flere versioner af den samme side på forskellige URLs, er det vigtigt at angive en kanonisk URL for hver side. En kanonisk URL viser søgemaskinerne, hvilken version af en side der skal betragtes som den primære, selv når der findes flere versioner tilgængelige.

Hvordan man angiver en kanonisk URL

For at angive en kanonisk URL, skal du tilføje et link-element til <head> sektionen af din HTML-kode på hver enkelt side, der peger til den kanoniske URL. Elementet skal have attributten rel='canonical'.

Her er et eksempel på, hvordan du angiver URL'en 'https://eksempel.dk/min-side' som den kanoniske URL for en given side:

<head>
<link rel="canonical" href="https://eksempel.dk/min-side" />
</head>

Vigtige hensyn

Husk, at kanoniske URLs skal være absolutte URLs og ikke relative. Det vil sige, at de skal inkludere hele URL'en inklusiv 'https://'. Desuden, hvis du har sider med lignende indhold, bør du vælge en af disse som den kanoniske URL og pege de andre sider til denne.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Canonicals!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket