Artikler udgivet: 2.407

Ord skrevet: 1.290.152

Las os starte en uforpligtende samtale

Ikke-indekserbare Canonicals

Problem Canonicals

Beskrivelse

Sider med en kanonisk URL, der ikke er indekserbar. Dette vil omfatte kanoniske sider, der er blokeret af robots.txt, ingen respons, omdirigering (3XX), klientfejl (4XX), serverfejl (5XX), er 'noindex' eller 'kanoniserede' i sig selv. Det betyder, at søgemaskinerne bliver instrueret til at konsolidere indeksering og linksignaler til en ikke-indekserbar side, hvilket ofte fører til, at de ignorerer den kanoniske side, men også kan føre til uforudsigelighed i indeksering og rangordning.

Sådan kan du fikse det

Sikring af kanoniske URL'er til nøjagtige indexerbare sider

For at undgå at dine sider bliver ignoreret af søgemaskiner, og for at hindre eventuelle uforudsigeligheder i indeksering eller placering, er det vigtigt at sikre, at dine kanoniske URL'er henviser til nøjagtige indexerbare sider.

Hvad er kanoniske URL'er?

En kanonisk URL er den "officielle" webadresse for en side på dit websted. Hvis der er dubletter af en side, fortæller den kanoniske URL søgemaskinerne, hvilken version der skal indekseres og rangordnes.

Hvordan sikrer man kanoniske URL'er?

For at sikre, at dine kanoniske URL'er peger på de korrekte indexerbare sider, skal du følge disse trin:

Trin 1: Identificer din kanoniske URL

Først skal du identificere, hvilken URL der er den kanoniske. Dette kan være den version af URL'en, der har mest trafik, eller den version af URL'en, du ønsker at rangere højest i søgemaskinerne.

Trin 2: Kontroller at denne URL er indekserbar

For det andet skal du sikre dig, at denne URL er indekserbar. Dette betyder, at søgemaskinerne kan finde og læse denne side. Du kan kontrollere dette ved at bruge et værktøj som Google's URL Inspection Tool.

Trin 3: Indstil den kanoniske URL

Endelig skal du indstille denne URL som den kanoniske URL ved at inkludere en <link rel="canonical" href="din-kanoniske-url" /> tag i hovedet på hver dubletside.

Eksempel

<head>
<title> Din side titel </title>
<link rel="canonical" href="https://dit-websted.dk/din-kanoniske-url" />
</head>

I ovenstående eksempel er 'https://dit-websted.dk/din-kanoniske-url' den angivne kanoniske URL. Denne tag fort

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til Canonicals!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket