Artikler udgivet: 2.297

Ord skrevet: 1.231.192

Las os starte en uforpligtende samtale

URLs over 115 tegn

Mulighed URL

Beskrivelse

URL'er, der er længere end den konfigurerede længde. Dette er generelt ikke et problem, men forskning har vist, at brugere foretrækker kortere, præcise URL strenge.

Sådan kan du fikse det

Hvordan man bruger logiske og præcise URL'er

Hvor det er muligt, bør du anvende logiske og præcise URL'er for både brugere og søgemaskiner. Ændring af URL'er er dog en stor beslutning, og ofte er det ikke værd at ændre dem udelukkende for SEO-formål.

Implementering af 301 omdirigeringer ved ændring af URL'er

Hvis URL'erne ændres, skal passende 301 omdirigeringer implementeres. Disse sørger for, at brugerne bliver ledt til den nye URL, selvom de klikker på den gamle.

Eksempel på korrekt brug

RewriteEngine On
RewriteRule ^oldurl$ http://www.yoursite.com/newurl [R=301,L]

Dette er et eksempel på, hvordan du kan bruge .htaccess-filen til at omdirigere fra en gammel URL til en ny. Husk, at "oldurl" skal erstattes med din gamle URL, og "http://www.yoursite.com/newurl" skal erstattes med din nye URL.

Se andre guides

Kontakt os for hjælp til URL!

Du kan altid kontakte os på telefon: +45 92 90 10 21 eller email: [email protected] eller bruge vores kontaktformular via linket herunder.

Kontakt os her

Vi vil med glæde hjælpe dig med at løse problemer du står med. Vi arbejder både på time- og opgavebasis og kan komme ind som konsulent hvis det blot er rådgivning du ønsker.

Jonathan Stoker
Jonathan Stoker Udvikler hos OffsiteSEO ApS
OffsiteSEO ApS

Vi hjælper dig med 100% automatiseret ekstern SEO der kan forbedre din hjemmesides placeringer hos diverse søgemaskiner.

OffsiteSEO ApS

Studsgade 20 1. th., 8000 Aarhus C, Danmark

Fremmøde på addressen kun efter aftale.

Det kan du få med OffsiteSEO
Kontakt os

[email protected]

+45 92 90 10 21

Mandag - fredag 09.00 - 16.00
Lørdag - søndag Lukket